Zoneterapi

# Fodzoneterapi  # Ansigtszoneterapi
​​

SYGEFORSIKRINGEN "danmark" GIVER TILSKUD TIL ZONETERAPEUTISK BEHANDLING

Hvis du er medlem af "danmark" og har en lægelig diagnose der ikke er over et år (der er ikke tale om en henvisning)

​Zoneterapi er en gammel behandlingsform der anvendes som hjælpemiddel til at genoprette det menneskelige legemes naturlige balance. 

Zoneterapi er en holistisk behandlingsteknik, hvis formål er at behandle mennesket ud fra et helhedssyn.

Zoneterapi består af tryk og massage af fødderne.

Da bestemte zonepunkter på fødderne korsponderer med bestemte kropsområder og indre organers ubalance kan normaliseres gennem bearbejdning af zoneområder på fødderne.

​Professionel behandling af refleks områderne tjener til at fastslå, hvilke dele af kroppen der er ude af balance og derfor ikke arbejder effektivt, der kan gives behandling for at rette disse ubalancer og dermed igen få kroppen til at fungere effektivt. Under og over fødderne findes et fuldstændigt kort over hele kroppen.

Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.

Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion og dermed genoprette kroppens balance.

Ved at bringe kroppen tilbage til en balancetilstand kan behandlingen bekæmpe mange forstyrrelser.

Følsomme reflekser indikerer hvilke dele af kroppen der er ude af balance og nævner ikke nogen specifik sygdom.​

​Mange søger zoneterapi som behandling for bl.a. smerter i bevæg apparatet, allergi, barnløshed, spædbørnskolik, fordøjelsesproblemer, prostata, gigt, hovedpine/migræne og stress.

Ikke uden grund at zoneterapi er den alternative behandlingsform som bruges af flest.

Klinikken Ansale | Svinget 3 - 8400 Ebeltoft | 86344480  mobil 29922742Telefon:  | Email: klinik-ansale@klinik-ansale.dk