Prognos Meridian diagnose

Og hvad er så det?

​Prognos er et computeriseret energidiagnose- og terapisystem,der er baseret på Traditionel Kinesisk Medecin (TCM). Prognos kombinerer tusinder af års erfaring og viden med ultramoderne teknologi og har dermed fundet et system, der kan stille en meget tidlig energidiagnose af en ubalance eller svaghed i kroppen.

Den elektriske hudmodstand måles på 24 meridianers start- og slutpunkter og giver således et billede af energiniveauerne i kroppens meridianer og organer på en hurtig og smertefri måde.

Med dette billede kan Prognos fortælle, hvilke områder der har mangel eller overskud af energi.

Allerede for 5000 år siden fandt kineserne ud af, at der er et forhold mellem kroppens energier og sundhedstilstand, og at svagheder skyldes ubalancer i kroppens energisystem.

Meridianerne fører energi til alle celler og organer i kroppen. Hvis der sker en blokering af denne meridianenergi, opstår der en ubalance i systemet.

Prognos finder blokeringen. Hvis man undlader at normalisere blokeringen, vil der efter en periode opstå svagheder.

Prognos anvendes til at fastslå årsagen til symptomerne, samt at finde den bedste terapi. Det kan være kost, vitaminer,kosttilskud, zoneterapi, lægebehandling m.m.

Klinikken Ansale | Svinget 3 - 8400 Ebeltoft | 86344480  mobil 29922742Telefon:  | Email: klinik-ansale@klinik-ansale.dk