Klienter siger

Nov. 2014

Jeg har altid haft høfeber fra starten af marts og hen til slutningen af august.
Øjne der løb i vand, kløe og nysen. Måtte tage benadryl 3 gange om dagen, hvor bivirkningen for mig var konstant træthed. Da jeg i forvejen går til smertelindring hos Dorte for slidgigt i min ryg og nakke, foreslog Dorte vi skulle prøve om Bach's blomstermedicin kunne lindre på høfeber. Jeg startede med dråberne i marts og har denne sommer været fuldstændig fri for at tage benadryl :) Det har været en skøn sommer og jeg er ikke i tvivl om at det bliver bach's i fremtiden for mit vedkommende. Er heller ikke i tvivl om at natur medicin og det som Dorte kan virker for mig.

Mvh. Charlotte Andersen, Ebeltoft​

August 2014

Jeg har allergi over for pelsdyr som hund og kat og lignende. Når jeg er sammen med dyrrene løber mine øjne i vand, bliver forkølet og klør i halsen, derefter får jeg åndenød.

Hvis jeg vidste at jeg skulle være på besøg et sted med dyr har jeg altid taget en allergipille for at kunne være der.

Jeg kom til Dorthe Brouer som anbefalede mig Bach blomstermedicin. Det har jeg taget siden februar måned og har kun taget min spray 1 gang siden jeg startede, selv om jeg endda har klappet og kløet dyrrene bag ørene, uden at skulle have noget medicin.

Bente Meyer​

​Kære Dorte.

Jeg er glad for, at du i går foreslog, at jeg skulle tage Bach`nødhjælpsremedie. Jeg tog det tre gange i går, 1 gang i morges og på hospitalet lige før jeg skulle til kikkertundersøgelsen. Jeg var overhovedet ikke nerv'øs, hverken på vej derind eller da jeg fik undersøgelsen. Lægen og sygeplejersken var duperet over, at jeg tog det så roligt. Kikkertundersøgelsen af spiserøret og mavesækken var fin, der var ikke noget. Desværre, da jeg skulle have undersøgt tyktarm- og tolvfingertarm,kunne kikkerten ikke komme forbi noget kompakt afføring langt oppe i tarmen, selvom jeg punktligt havde fulgt deres forklaring. Jeg skal derud igen på tirsdag, og det vil jeg slet ikke være nervøs for. Jeg skal så kun spise flydende mad søndag og mandag og tage de pulvere noget før.

Kærlig hilsen og god ferie Rasmussen

​Hej Dorthe

"BACH Naturremedier har på ganske kort tid forbedret min livskvalitet!

Siden jeg i 2008 blev ramt af arbejdsrelateret stress samt efterfølgende fik diagnostiseret en middelsvær depression har jeg kæmpet for at finde mit gamle jeg -

med positiv hjælp af praktiserende læge, psykolog samt nærmeste familie.

Dog måtte jeg erkende, at selvom jeg i foråret 2013 følte en svag forbedring med mere indre ro, så var jeg ofte nød til at trække mig ind i mig selv ligesom jeg

fortsat manglede lyst til at komme ud i den levende verden. Min livskvalitet var absolut ikke tilfredsstillende - og jeg var generelt trist og mismodig.

 Så modtog jeg nyhedsbrevet om din uddannelse som terapeut inden for Bach Naturremedier og da jeg efterhånden havde erkendt, at jeg havde behov for et ekstraordinært skub - og valgte at inspirationen skulle komme fra dig.

Efter en god og konstruktiv dialog fik jeg min første lille flaske med de udvalgte remedier. Og sandelig om jeg ikke allerede i løbet af første uge mærkede en stor forbedring i min livskvalitet. Først og fremmest i form af, at jeg blev mere opmærksom på mine indre følelser, som jeg klart i et krævende erhvervsforløb havde vænnet mig til at lukke ned for. Det viste sig ved, at mit humør blev klart bedre - jeg oplevede en nærmest boblende livsglæde, som jeg reelt ikke har følt de seneste 8 - 10 år. En dejlig oplevelse, som bevirkede, at jeg stille og roligt fik lyst til at deltage mere aktivt i de hjemlige opgaver og endda begyndte at drømme om at få udført nogle lidt større projekter. Igen en ny dejlig oplevelse, selvom det fortsat kneb lidt med at få omsat ideer til handling.

 Efter 3 uger havde vi vores anden samtale, der resulterede i en mindre tilretning af de remedier jeg dagligt skal indtage. Her oplevede jeg så et par dage, hvor jeg "var lidt forvirret", da jeg ikke helt kunne tolke kroppens signaler. Det faldt dog til ro i løbet af nogle dage og nu oplever jeg, at jeg er i stand til at deltage aktivt i forårsklargøringen af vores have på Øer. Det lyder ikke af meget, men for mig er det en stor forbedring og jeg er overbevist om, at min positive udvikling vil fortsætte Nu skal jeg til at blive mere aktiv ved at gå eller cykle lange ture, så jeg kan få forbedret min styrke samt kondition.

Her kort før vores tredie samtale kan jeg konstatere, at den positive udvikling er fortsat - jeg har fået hævet mit mentale bundniveau og har nu energi til at deltage

væsentlig mere aktiv i hverdagen med og uden gæster. Jeg er blevet væsentlig mere robust og har nu stort set ikke behov for at gå ind i mig selv. Tværtimod føler jeg mig munter og fuld af glæde ved livet.

Så tak for, at du har indført mig i en for mig helt ny verden, men jeg har erkendt, at naturremedier er virkningsfulde med den rette vejledning - og vel egentlig kun

er at vende tilbage til vores naturlige liv i harmoni med naturen og de store muligheder.

Venligste hilsener

Freddy

Jeg har i 3x3 uger taget Bach`s dråber 4x4 dr. Dagligt.

Efter en livsstilsomlægning hvor øl og vin var en del af min hverdag til en total alkoholfri tilværelse.

Jeg havde i 10 måneder forud for ændringen fået medicin for højt blodtryk, og sov meget dårligt om natten.

Siden jeg startede med dråberne har jeg været medicinfri, haft ro i kroppen og sovet meget bedre.

Efter 1 uges pause er jeg lidt rastløs og sover mere uroligt om natten.

Da jeg vendte tilbage til dråberne igen for en ny 3-ugers periode, gik der kun 3-4 dage før jeg igen følte mere ro i sind og krop. Jeg stoppede med dråberne 3 dage før tid da jeg nu oplever en indre balance. Jeg har det rigtig godt nu, så hvis jeg skulle komme i en stressende livssituation ved jeg nu, jeg skal ty til dråberne igen.

Tak for hjælpen gennem 12 uger. M. V. Laursen​

Redegørelse over mit behandlingsforløb hos Dorthe Brouer september – oktober 2013.11.19

Jeg er en mand på 62. Jeg arbejder som tømmer på flex tid 4 t. dagligt. Jeg blev i år 2010 opereret for 2 diskusprolaps i nakken. Jeg har derudover fået konstateret forsnævring af rygmarvskanalen i lænderyggen samt vedvarende smertetilstand.

Jeg har siden 2012 haft hyppige og længerevarende perioder med smerter. Smerter der er koncentreret fra nakke og ud i begge arme. Som følge af denne tilstand opsøgte jeg Dorthe Brouer oktober 2013. Jeg har hos Dorthe Brouer fået behandlinger med Kranio Sakral Terapi og Zoneterapi. Jeg oplevede i behandlingsforløbet en reduktion, men ikke fravær, af smerterne.

EP

Klinikken Ansale | Svinget 3 - 8400 Ebeltoft. |  Mobil 29922742Telefon:  | Email: klinik-ansale@klinik-ansale.dk