HVAD ER HEALING​

Healing er ikke baseret på tro eller religion.

Healing betyder helbredelse.

Alt er energi. Energien kanaliseres​ gennem healerens hænder til modtageren. Healeren er kanal for universel energi.

Formålet er at få personen til at åbne op for de blokeringer der har manifesteret sig i ubalancer/symptomer.

Jo flere blokeringer personen har, jo sværere vil personen have det.

Blokeringer kan være opstået fra chok, traumer, følelsen af forladthed, vold, problemfyldt opvækst m.m. Årsagen til ubalancer opstår ved, at vi ikke får bearbejdet vores oplevelser.

Underbevidstheden gemmer oplevelserne og derved sidder de i kroppen og kan med tiden give ubalancer og påvirke os i negativ retning.

Nogle oplever en masse under healingen, andre oplever overhovedet intet. At man ikke oplever noget under healingen betyder ikke, at det ikke virker, men at man først mærker forandring senere. Mange oplever, at de drømmer mere efterfølgende.

Er healing = mirakler. Nogen gange kan det virke sådan, andre gange ikke. Er en vellykket healing når en lam rejser sig og går eller sygdom pludselig forsvinder. Nogen gange sker healing ubemærket. Måske ændre man livsindstilling, forløsning af følelser der med tiden ændre f.eks. sygdom.

                       HEALING ER IKKE FRAVALG AF LÆGEN

                                              ENERGETIC TRANSFORMATION

Jeg er vild med ENERGETIC TRANSFORMATIONS, for den er let, legende og kærlig og skaber forandring på en let og nænsom måde. At arbejde med denne energi og se de forandringer mine klienter oplever, er for mig en gave og det gør mig

glad. 

ENERGETIC TRANSFORMATIONS betyder direkte overat energetiske forandringer og det er lige præcis det denne behandling gør. Den går ind og ændre energien i og omkring dig. 

Alt er energi. Så tænk hvis energienkan forandre sig i og omkring dig.

Føler du f.eks. uro, stress, sorg, chok eller smerter og kan du mærke det er noget for dig, så lad mig hjælpe dig.

Behandlingen foregår ved, at du ligger behageligt og afslappet fuldt påklædt, mens jeg arbejder med din energi.

Klinikken Ansale | Svinget 3 - 8400 Ebeltoft | 86344480  mobil 29922742Telefon:  | Email: klinik-ansale@klinik-ansale.dk