Bach Blomster Remedier

​" Sundhed er vor fødselsret. Det er den fuldkomne forening mellem sjæl, sind og krop.

Det er ikke uopnåeligt ideal, men noget så enkelt og naturligt, at mange af os har

overset det" Dr. Edward Bach

Dr. Edward Bach tilbragte sit liv med at søge efter naturlige helbredelsesmetoder.

Han troede på, at sindstilstande spiller en vital rolle i det at bevare sundhed og at komme sig efter sygdom. Da han døde i 1936, havde han udviklet et fuldstændigt system af 38 blomsterremedier.

Virkningen beror på, at remedierne behandler personen fremfor sygdommen eller symptomerne.

I dag bruges Bach blomsterremedier over hele verden af læger, alternative behandlere, psykoterapeuter, tandlæger, dyrlæger og en masse andre.

Formålet med remedierne er at understøtte personens kamp mod sygdom ved at tage fat på den depression, ængstelse, det traume eller andre følelsesmæssige faktorer, som menes at hindre fysisk helbredelse. De kan også bruges forebyggende i perioder med ængstelse og stress og er især til stor hjælp for mange mennesker, som føler sig alment trætte og utilpasse uden en egentlig lægelig diagnose.

Remedierne kan tages alene eller i forbindelse med enhver anden behandling, herunder traditionel medicin, homøopati o.a. Remedierne er fuldstændig uskadelige, har ingen uønskede bivirkninger og skaber ikke afhængighed. De er blide i deres virkning og kan bruges af alle lige fra nyfødte børn til ældre mennesker. De er også gavnlige for dyr og planter.

​​

DET ER VIGTIGT AT BEMÆRKE, AT DE IKKE ER TÆNKT SOM ERSTATNING FOR LÆGELIG ELLER MEDICINSK BEHANDLING.

Bæverasp hvis du har ængstelse af ukendt årsag.

Mange af os lever til tider med stress og udmattelse, hvor negativiteten kommer krybende eller vi let bliver vrede. Oplever du at være i dine følelsers vold en gang imellem. Du ved godt det ikke hjælper at skælde ud på børnene eller kollegaerne fordi du er stresset eller du bliver jaloux, ked af det eller er fyldt med had, men du kan bare ikke styre det. Har du let til tåre på de mest upassende tidspunkter. Har du tanker der bliver ved at køre i hovedet og ikke kan sove. Er du bange for ikke at slå til, bange for der skal ske noget slemt eller bange for edderkopper. Så er der hjælp at hente i Bach blomsterremedier. Der er 38 remedier, et remedie for hver tænkelig følelse, et normalt menneske måtte have.

​Nogle af de grundtanker jeg har oplevet hos en del klienter er, jeg har skyldsfølelse, jeg er ikke god nok, jeg tør ikke. Tanke former der skaber et hav af følelser. Remedierne tager fat på både følelserne og tankerne og hjælper med at ændre mønstrene. Remedierne virker ved at omdanne negative følelser/ tanker til positive og derved stimulere vores krops selvhelbredende kraft. Man behandler individet, ikke sygdommen/symptomer. Da de virker på de følelses mæssige områder, kan to personer med samme symptomer have brug for forskellige remedier.

Mange kender Nødshjælpsremediet mod eksamensangst og lignende. Dr. Bach skabte en kombination til nødsituationer. Det indeholder fem blomsterremedier: Balsamin, Fuglemælk, Kirsebærblomme, Klematis og Soløje. Fås også som en til nat om også indeholder Hestekastanje. Fås også som creme og pastiller.

Sådan foregår en behandling.

Den første behandling begynder med en samtale, hvor vi får klarlagt dit problem. På baggrund af samtalen, udvælges de blomsterremedier som er egnede til dig, som blandes i en flaske du får med hjem. En flaske rækker til ca. 3 ugers behandling. Behandlingen forsætter herefter, hvis der er behov, med flere dråber eller en anden sammensætning af dråber. Det kan sammenlignes med at pille løg, der afdækkes et lag af gangen.

Mail-konsultation.​ 

En personlig samtale vil selvfølgelig være at foretrække, men kan du ikke komme til mig, kan vi lave en mail-konsultation. Send mig en mail, så aftaler vi mærmere. Derefter sender du mig en mail med oplysninger om dit problem, tanker og følelser, ud fra dette vil jeg finde det/de remedier der er egnede til dig og sender dem til dig. Det er vigtigt du er 100% ærlig i din mail for kun på den måde kan jeg bedst hjælpe dig.

HUSK JEG HAR TAVSHEDSPLIGT.​

kaprifolie er for den der har hjemve eller svært ved at slippe fortiden.

Klinikken Ansale | Svinget 3 - 8400 Ebeltoft | 86344480  mobil 29922742Telefon:  | Email: klinik-ansale@klinik-ansale.dk